maandag 5 augustus 2013

Penis SleeveDe penis sleeve zorgt ervoor dat je penis groter of dikker wordt en wordt dus vooral gezien als hulpmiddel. Daarnaast zijn er ook penis sleeve’s die beschikken over ribbels waardoor de vagina ook wordt gestimuleerd. In dit geval is het dus een sextoy.

Tegenwoordig komen er steeds meer verschillende soorten penis sleeve’s op de markt. Zo zijn er penis sleeve’s die de penis een stuk dikker maken, penis sleeve’s die de penis een stuk langer maken en penis sleeve’s die de penis zowel van beide voorzien. Ook zijn er penis sleeve’s met ribbels (stimulatie van vagina) en zonder ribbels. Daarnaast worden er verschillende materialen gebruikt voor de penis sleeve’s zoals rubber, siliconen en latex.

De penis sleeve kent een zeer breda prijsklasse. Zo zijn er al penis sleeve’s voor 9,95, maar kan je er ook een kopen voor 66,95. Het verschil zit hem hier dan ook in het materiaal en de pasvorm.

De meeste kopers van de penis sleeve kiezen voor de de sleeve met ribbels. Dit vanwege de extra stimulatie voor de vagina die deze met zich meebrengt. Ook wordt er vaak gekozen voor de sleeve die de penis een stuk langer maakt. Mocht u een penis sleeve willen aanschaffen voor het anale gebruik, dan adviseren wij u een gladde penis sleeve aangezien deze makkelijker naar binnen zal glijden.

Perfect op maat
Het merendeel van de penis sleeve’s zijn zeer uitrekbaar en dus geschikt voor de meeste penissen. Het is echter ook mogelijk uw eigen sleeve op maat te laten maken. Hiervoor verwijzen we u door naar de ‘Tailor-made Crystal Sleeve’.

Vibrerende penis sleeve
Ons assortiment beschikt ook over een penis sleeve met een vibrerende functie zodat de clitoris, vagina en eikel extra bevrediging kennen. Deze penis sleeve wordt ook wel de ‘Vibrerende Penis Sleeve’ genoemd.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten