woensdag 7 augustus 2013

Cockring Penisring | Sexshop Online


Cockring/Penisring - Sexshop-online

Of u nu op zoek bent naar een rubberen cockring, een siliconen cockring of een metalen cockring. Ons assortiment beschikt over al deze penisringen en biedt deze aan in verschillende maten.

De cockring is een van de eerste toys die op de markt werd gebracht en wordt ook weleens de penisring genoemd. Allereerst werd de cockring op de markt gebracht zodat mannen met erectieproblemen hier geen last meer van zouden hebben. Inmiddels wordt de cockring vooral gebruikt om intensere orgasmes te krijgen.

Er zijn verschillende varianten op het gebied van de penisring. Zo zijn er allereerst verschillende materialen waarvan deze ringen worden gemaakt. Hier valt te denken aan de siliconen penisring, de rubberen penisring en de metalen penisring. Ook zijn er inmiddels penisringen op de markt die ervoor zorgen dat de vagina en de penis extra worden gestimuleerd.

De cockring werkt als volgt; allereerst dient u de cockring om de penis en achter de balzak te plaatsen, waardoor tijdens de erectie de bloedvaten en de plasbuis worden gekneld en hierdoor de erectie langer stand houdt. Vervolgens zal u het klaarkomen extra heftig ervaren. Gemakkelijk te bestellen bij Sexshop-online

Wij adviseren u de penisring niet langer dan 30 minuten achtereenvolgend te gebruiken. Dit vanwege het afknellen dat niet erg bevorderend is voor uw penis. Om beschadiging te voorkomen van de penis raden wij u aan om de diameter op te meten.

Diameter opmeten
Allereerst moet u ervoor zorgen dat de penis erg stijf is, pak een schoenveter en plaats deze op de plek waar u de cockring wilt hebben, doe dit niet te strak. Vervolgens legt u de schoenveter naast een meetlint om de lengte te weten te komen. Nadat u de lengte weet in millimeters, deelt u deze door Pi (3.14), waarna u na deze uitkomst nog 2-3 millimeter van de uitkomst afhaalt. Dit is de diameter van uw penisring! Bestel het in onze sexshop.

Voorbeeld
De lengte van de schoenveter is 15 centimeter, dit is 150 millimeter. Vervolgens dient u 150 te delen door 3.14; (150/3.14) = 47.7 waarna u nog 2-3 millimeter van deze 47.7 afhaalt. Uw ideale diameter is dus 45!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten