woensdag 31 juli 2013

Sexspeeltjes voor peneratie

SEXTOYS OM TE PENETREREN

Dit erotisch speelgoed is enkel ontworpen voor het mannelijk geslacht. Er zijn verschillende soorten speeltjes die een man kan gebruiken op de markt. Sexshop 4 U licht er twee toe.

KUNSTVAGINA

De kunst vagina en kunst anus zijn beide speeltjes die erg realistisch zijn en daardoor door veel mannen wordt gebruikt om zichzelf te bevredigen. Doordat de toys zo levensecht zijn geven de meeste mannen de voorkeur aan de kunst vagina/kunst anus boven de welbekende handpalm. Andere termen die veelal worden gebruikt voor deze speeltjes zijn pocket pussy’s of nepkut. De bekendere merken van deze kunst vagina’s zijn Fleshlight Serie en Fleshjack Serie.

COCKRING / PENISRING

De penisring wordt door vele mannen en vrouwen begeerd doordat het ervoor zorgt dat de erectie van de man veel langer stand houdt. Dit maakt de penisring mogelijk door het bloed langer vast te houden in de penis. De cockring kan dus ook de oplossing zijn voor uw eventuele erectieproblemen. Daarnaast zijn er ook penisringen op de markt die naast de penis, ook de clitoris van de vrouw stimuleren door kleine vibraties af te stoten tijdens de geslachtsgemeenschap. Voor het optimale genot wordt u aangeraden de dolfijn cockring aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat zowel de ballen van het mannelijk geslacht en de vrouwelijke clitoris worden gestimuleerd.

1 opmerking: