woensdag 15 augustus 2012

Hoe iets te introduceren uit een online sexshopCOMMUNICATIE IS DE SLEUTEL

Wist u dat slechts 30 procent van de vrouwen alleen een orgasme kunnen krijgen van geslachtsgemeenschap? Dat betekent dat er veel vrouwen zijn die andere manieren vinden om de klus te klaren. Terwijl de invoering van sexspeeltjes in de slaapkamer je seksleven kan bevorderen, kan het ook een verward gevoel geven aan je partner. Met deze tips, is de invoering van een sex speeltje misschien toch een stukje makkelijker. Ze zijn makkelijk anoniem te bestellen in een online sexshop

HET NADEREN VAN HET ONDERWERP

Het is een feit dat als je nog nooit een seksspeeltje gebruikt hebt, het onderwerp toch moeilijk te introduceren is. Bij veel mensen is de gedachten aan speeltjes gelijkgesteld aan die van gigantische silicone penissen en overdreven extreme sexspullen, gelukkig zijn er veel minder intimiderend opties die je niet gelijk wegjagen.


COMMUNICEREN

In de eerste plaats altijd zo open mogelijk informeren naar de wensen van tevoren. Communicatie is de sleutel in elke relatie en dit vertaalt zich ook naar de slaapkamer. Zorg ervoor dat hij weet dat het je bevalt en dat je graag een beetje wilt verkennen. Waarschijnlijk is hij net zo als jij even goed nieuwsgierig. Begin klein en kies het erotisch speelgoed met hem uit, zodat u ook bij het proces betrokken bent. Als uw partner is nog steeds tegen het gebruik van een sex speeltje, koop er een op eigen houtje en geef hem een test solo. Na verloop van tijd, zal hij waarschijnlijk van gedachten veranderen.

COMFORT IS DE SLEUTEL

Een andere manier om een
​​sex speeltje te introduceren is door hem een ​​voorbeeld te geven. Als je bijvoorbeeld bondage wilt proberen, probeer dan iets lichts en speels zoals het houden van zijn handen boven zijn hoofd tijdens het voorspel. Op deze manier kunt u zien hoe hij zal reageren, vervolgens kan je roze handboeien tevoorschijn halen. Als alles goed gaat, ga dan verder met de handboeien. Het punt hier is om hem te laten zien dat het speelgoed.

EXPERIMENT

Vergeet niet dat een extraatje uiteindelijk het doel is. Alleen jij weet wat werkt in je relatie en als je dit duidelijk communiceert is dit een goede basis voor een relatie. Het is geheel aan u om te beslissen met of zonder speeltjes, maar een beetje experimenteren kan nooit kwaad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten